Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
18:14 | November 18, 2012

söndag

Uncategorized

 

Det är helt otroligt! Vår “No One Fights Alone”-video har fått över 11.000 visningar på bara några dagar. Och det är tack vare ER som delat den på Facebook, lagt upp på era bloggar, tipsat på annat sätt. Ni vet väl om att ni alla är hjältar och inga ord i världen kan beskriva hur tacksam jag är.

Vi har fått permission några timmar nu på kvällen, så vi lämnar sjukan för lite bio. Han orkar ju inte så mkt, men tack vare kortisonet så lär han nog inte somna mitt i filmen i allafall. Hoppas att ni får en fin söndagkväll.

8 Responses to “söndag”

 1. jattosch on

  Å Älsa… Hoppas verkligen söndagen blev lika fin som du är på bilden.. ser ut som den renaste vinterflickan.. Galet vacker.
  Kram på Er/Jattosch

  Reply
 2. Nora on

  Hej elsa, jag såg ditt klipp av en vän och kände att jag verkligen ville skriva något. Jag vet dock inte riktigt va jag ska skriva, finns nog ingenting i världen som kan få dig glad, men jag vill bara att du ska veta att du är så fruktasvärt stark. Och en riktig förebild för oss lite yngre. Har läst igenom din blogg och du är verkligen snygg också! Fortsätt kämpa och vara dig själv- kramar

  Reply
 3. A on

  Har precis hittar din blogg, känner att jag måste bara måste skriva något. Ingen kan nog läsa dina inlägg utan att bli berörd. Du verkar otroligt klok och stark! Jag hoppas innerligt att allt ordnar sig för er! Er kärlek verkar så stark och du skriver om din kille på ett otroligt fint sätt. Hoppas och ber för er!!! Strykekramar! Ps. Otroligt vacker är du, även om det känns ytligt att skriva 🙂

  Reply
 4. Sussie on

  Hej Elsa.

  Du känner inte mig. Men jag har nu följt er kamp ett tag och jag är så imponerad över er styrka, din styrka.

  Jag kollade på videon du lagt upp och du säger att Junior är så stark, och det är han men det är du också, du är så fantastisk och grym. Jag hoppas att du vet det. Jag tittar på dig, er kärlek och gråter över er situation. Det är så orättvist att detta ska drabba någon alls. Jag ber för er från djupet av mitt hjärta och må ni få styrka. Det finns nog ingenting jag kan säga som tröstar dig i den här mörka tiden, men du, ni finns i mina tankar.

  Jag tog ett avgörande beslut igår, ett beslut som påverkar min framtid och det är tack vare dig jag vågade göra det, för första gången i mitt liv.

  Kärlek och styrka till er eller som vi säger på mitt språk
  Sabir o quat <3

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.