Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
13:43 | November 13, 2012

raspberry fudge

Uncategorized

I lördags träffade jag upp mina tjejer för några Raspberry Fudge (på riktigt den godaste cocktailen i stan) på Bauer. Skönt att komma ut lite och samla ny kraft. I morgon börjar kuren för junior, så det är bara att ladda om! Hoppas ni haft en fin helg!

 

Systrarna Arhzaf och jag… Got that Vibe

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.