Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
9:06 | October 18, 2012

ni

Uncategorized

Jag tittar ut genom fönstret och det regnar. Det har regnat hela sommaren. De första dropparna kom med första cellgiftsbehandlingen. Är inte det lite märkligt… Just nu är allt en enda lång smärtsam väntan. Väntan på ett benmärgsprov. Men i all smärta så har vi våra familjer, vänner och så NI! Människor vi inte ens känner. Människor med så fina själar att vi lyfts upp en liten bit från marken. Människor som väljer att dela våran smärta med oss, fast att ni inte alls behöver. Det är bland det vackraste jag har varit med om! Tusen tusen och åter tusen TACK för era fina rader, tankar och böner. No one fights alone!

 

Jag och min hjälte för någon vecka sedan.

20 Responses to “ni”

  1. Sarah N on

    Känns helt sjukt allt detta, mina tankar går till er jag vet känslan av att få ett besked. Min bror fick dödsdomen att han inte skulle överleva men han finns idag som ett mirakel från den formen av cancer han fick och jag hoppas att ett mirakel sker nu med Junior. Ni är helt underbara ! All kärlek till er <3

    Reply
  2. Brorsan on

    De vackraste nånsin. Jag älskar er stjärnstopp, och jag vägrar att sluta tro. Varenda sekund tänker jag på er, och skickar all kärlek och positiv energi jag har. <3

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.