Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
8:03 | October 2, 2012

print love

Uncategorized

Den här sjalen har alltid varit en favorit. Den har varit på rymmen i typ ett år men som ni märker så har den hittat hem igen (den har tydligen legat hemma hos syrran). Köpte jag på Forever 21 för flera år sedan för några dollar. Älskar när man aldrig tröttnar på något…

2 Responses to “print love”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.