Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
14:30 | October 1, 2012

– Elin –

Uncategorized

Jag smäller av alltså… på riktigt! 23 november är datumet att sätta på minnet. Då släpps Elin Klings kollektion för GUESS by Marciano. Kolla in dom här kampanjbilderna som släpptes idag, hur stekhet är hon inte!??!! Och det man ser av kläderna så ser det inte illa ut direkt! Får mig att vilja gå i jeans från topp till tå all day every day! WHOOP WHOOP Elin!!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.