Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
12:17 | September 28, 2012

Pressfrulle @ never denim

Uncategorized

I morse bjöd Never Denim på frukost på lilla baren/Riche för att presentera deras nya modell SUPER FLEX. Stretchjeansen ska få fram den perfekta WRÖMPAN…. Jag testade ett par och det kändes som att jag skulle kunna vara lika flexibel som bruden i videon… Nästan i allafall *blink*. De som lockade mest var ett par vinröda stentvättade, SÅ snygga. Lär väl flytta in i dom nu i höst.

Bilderna snodde jag från Annie, spänk you!

 

Tack Modin Åkerlind för en grym frukost!

 

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.