Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
18:58 | September 25, 2012

cocoa flower

Uncategorized

Först och främst vill jag tacka för tipsen ang ansiktskrämer. Jag ska verkligen ta en kik och hoppas att någon av krämerna passar. Nu vill jag tipsa ER om en helt magisk Body Cream som jag fått av en vän. Den luktar helt stört gott (blandning mellan kladdkaka med grädde och rena lakan…typ) och min hud är helt silkeslen, även efter att jag kommer hem från en lång arbetsdag och tar av mig le clothes så sitter doften kvar och huden är fortfarande superlen. Perfekt nu till kommande vintertorr hud. Aldrig känt något liknande faktiskt, och då har jag provat på de mesta! L’Occitane Cocoa Flower Ultra Rich Body Cream är här för att stanna, i allafall på min hud! Tips tips tips!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.