Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
10:37 | September 24, 2012

“Smell Small, Feel Big!”

Uncategorized

Jag älskar att läsa intervjuer som är rätt korta och flummiga men endå mysiga och uppfriskande. MR. BLASBERG gör en intervju med supermodellen Joan Smalls för Harper’s Bazaar UK som jag läste igår och diggade. Brudens karriär har kört en raketstyle, och endå verkar hon så ödmjuk och jordnära. Läs den HÄR!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.