Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
10:34 | September 23, 2012

a life in the day of me

Uncategorized

 

Det är långt kvar… men allt vi kan göra är att vänta. Och tro!! Vi slutar aldrig att tro… Min helg har varit väldigt lugn, som de varit hela den här sommaren. Viktigast av allt just nu är att vara nära honom. Min stolthet! Det mysiga (i all den här skiten) är att vi båda trivs så bra i mjukiskläder, soffhäng och bra tv. Vi bråkar ju såklart som vanligt om TV-kontrollen, men samtidigt ger han mig sitt fina leende och jag får kyssa hans hårlösa huvud så mycket jag vill. Jag är övertygad om att medicinen han behöver, inte bara kommer i tablettform. Den kommer även i kärlek, i skratt och i närhet. Där kommer jag in… Att vara förälskade när man lever i rädsla och oro är inte en dans på rosor. Men vi har fan skills måste jag säga. Ah Kärleken… den är starkare än någonsin!

#fuckcancer

 

8 Responses to “a life in the day of me”

 1. Bomshakalak on

  Så fint skrivet min älskade Elsa, så fina ord! Jag är så stolt över dig, fuck vad stolt jag är! Ni ÄR kärlek! Fuck cancer!!

  Reply
 2. Brorsan on

  Du skriver så fint! Jag tänker på er jämt, och skickar så mycket positiv energi jag bara kan. Jag är så stolt över dig, över er, över erat mod och er styrka. Ni är oslagbara.

  Reply
 3. Syrran on

  All kärlek och styrka till er, det här grejar ni och ni kommer att gå, om möjligt, ännu starkare ur den här kampen<3 älskar dig min vackra Elsa, du är fantastisk. <3

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.