Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
14:01 | July 27, 2012

* lite update *

Uncategorized

Tillbringar mycket tid på vår pyttelilla balkong just nu. Har sol hela em/kväll där, så ett glas rött och rensa skallen händer inte allt för sällan där ute just nu. Fick ett fågelbad av Tisch igår oxå. Hur fint var inte det lixom. På onsdag flyttar vi in på Huddinge för en tid framöver. J ska transplanteras och få nya stamceller från sin syster. Han är helt fantastisk den där människan alltså. Han har inte klagat en enda gång sedan han fick prognosen (!!). Fick ett mms nyss med en bild han tagit i spegeln på sjukan efter operationen i morse (han har opererat in en annan CVK, slang som går in i bröstet och upp i halsen och ner till hjärtat, som han ska få cellgift i, få blod, stamceller och även ta prover ifrån) han har haft en sedan dag ett redan, men måste få en ny nu till transplantationen. Och snubben skriver “Mår skit, har jätteont, vi ses hemma” och så ett LEENDE PÅ LÄPPARNA! Vilken hjälte han är! Min stolthet!

Snart kommer min bror hem från LA, han ska vara här i en vecka i augusti och det ska bli underbart! Han mår inte bra av att vara där borta just nu när all den här skiten händer här. Så han ska komma och semestra på KS i Huddinge med oss, glassa runt på avdelningen och ge oss kärlek. Han är så grym på sånt. Min fina Linus.

Nästa vecka ska jag skicka in ett rör med blod till Tobiasregistret, så att jag finns med i donationsregistret. Kanske finns det någon där ute, som kämpar för sitt liv och jag kanske är den enda som kan rädda den personen, för så kan det vara… Det behövs flera miljoner, och speciellt folk med afrikansk bakgrund! J hade turen att hans syster matchade (endast 25% chans att ett syskon matchar) annars hade det varit svårt att hitta en donator, då det är svårt att hitta en donator med arikansk bakgrund, pga att det är så blandat bak i tiden… Det var en professor som berättade hela grejen för oss igår, och det är jävligt invecklat, jag trode ju så klart att alla människor har samma vävnadstyp, men så är det tydligen inte. Kan inte sitta här och ha värsta biologisnacket med er… Men gå med i Tobiasregistret allihopa tycker jag! Även om du har rötter i Sverige, asien, latinamerika, afrika, ja ni hajar, jävligt viktiga grejer. För mänskligheten!

Annars tar vi dag för dag. Tack alla fina ni. Ni underbara människor som finns här för mig, för oss.

NO ONE FIGHTS ALONE!

Idag går mina tankar till dig Felicia…

 

 

4 Responses to “* lite update *”

  1. moster Marie on

    Tårarna bara rinner nerför mina kinder. Så fina ord och sådan styrka OCH KÄRLEK. Ni båda finns i mina tankar och jag ber för Juniors tillfrisknande. Puss på er.

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.