Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
13:53 | July 20, 2012

silver friday

Uncategorized

Fyndade en kjol på HM för några månader sedan för 50 spänn (!!) och bestämde mig för att kutta av en liten bit. Kommer bättre bilder senare. De här bilderna tog jag med Hipstamatic för en stund sedan när jag och några kollegor festade till det med cocacola och morotskaka uppe på taket på fikarasten. Hoppas ni får en fin helg. Puss

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.