Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
14:58 | June 20, 2012

do not “throw it in the bag”

Uncategorized

I stället för att kasta eller gömma undan gamla kläder man tröttnat på, tycker jag att man ska “göra om/ta bort/lägga till”, så att plagget får en ny chans. Som den här gamla blusen jag köpte på HM för säkert 7-8 år sedan. Jag tog bort de vita sidenbanden som man knöt på sidorna, och hängde dit en gammal guldkedja på varje sida istället… Creativity åå sårah!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.