Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
17:18 | June 14, 2012

när världen stannar upp

Uncategorized

Hej ni, hoppas ni finns kvar?

Idag är det exakt 3 veckor sedan jag bloggade sist, 3 veckor sedan min värld stannade upp för ett tag, 3 veckor sedan min kärlek fick diagnosen Blodcancer (Akut Myeloisk Leukemi). Behandlingen är igång och dagarna går upp och ner. Men han är stark som Hulken och ska och kommer fixa det här. Och jag accepterar inget annat! Men det kommer bli en jävligt tuff sommar. Hans enda krav han har på mig är att allt ska vara precis som vanligt (lätt för honom att säga som har ett superpower-psyke), så här är jag nu. Inloggad på min blogg på Freshnet. Vet inte hur eller vad jag ska skriva, men blogga kommer jag att göra. Mode och stil är ju någonting som jag brinner för och känner att jag säkert kan hitta kraft i det jag tycker om att göra. Ni som följer mig på Instagram lär ha märkt att bilderna inte bara handlar om mode och stil längre, utan även om min sambos kamp mot Cancern. Det kommer ni inte hitta här på freshnet, här kommer jag att blogga på som vanligt, med outfits och personlig stil. Men ni får ha överseende med att jag försvinner i några dagar i perioder, men då finns jag på Instagram @Elsanew

Puss och kärlek till er, ta hand om varandra

Ensam är vi starka, tillsammans är vi oslagbara!

#FUCKCANCER

15 Responses to “när världen stannar upp”

 1. Frida on

  Ni kommer klara det har galant Elsa! Sen innan du hinner blinka sitter ni dar med en hog skitsnygga mjolkchokladbebisar…. 😉 Skickar all positiv energi jag har till er!!!

  Reply
 2. jattosch on

  Du är UnderBar & Du har så rätt.. Ensam är vi starka, tillsammans Oslagbara! <3 Jag & många fler finns för Dig/Er <3

  //Jattosch

  Reply
 3. Tonje on

  Dette gjør vondt i hjertet å lese… Masse kjärlek til dere begge fra meg! Stå på – dette må ordne seg! Jeg heier på dere!! Store, varme klemmer fra Norge <3 <3

  Reply
 4. Lina on

  Du är fin som öppnar upp ditt liv för oss läsare så kan vi kanske lära oss ett & annat om livet.
  Önskar dig och din sambo styrka och tro om att detta ska ni bekämpa tillsammans. Oftast är det igenom de svåra stunderna i livet som man hittar sin riktiga styrka och sin självbild..

  Kram & en massa omtanke!
  Lina

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.