Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
19:26 | May 15, 2012

cześć

Uncategorized

Vad är det som händer med vädret? Är det maj lixom? Sommarfeelingen är fett med bortblåst i allafall. Bokstavligt talat, höhö.  Men riktigt skönt med kort vecka. Halvdag i morgon, ledig på torsdag och på Fredag åker jag till Polen tillsammans med Mamma & syrran plus 2 andra härliga. Sopot i 4 dagar och det ska bli underbart. Om någon av er varit där får ni gärna komma med tips på vad man kan hitta på där nere (förutom öl-hävning eller vin-sippning, den kan vi redan…) får ni gärna slänga in några rader i kommentarsfältet. Całować!!

 

Pics by/ Rami Hanna

 

 

One Response to “cześć”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.