Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
21:22 | April 25, 2012

mint

Uncategorized

 

Fick en komentar om den lilla virkade svarta klänningen jag visade er för några dagar sedan, Jepp, den finns i Vero Moda’s butiker just nu, så spriiing dit, den är så himla härlig. De har även fått in den här fina mintblåa klännigen i superfint material. Jag älskar att den har en liten krage och knappar i fram, det får den att kännas mer Business, I LIKE!

Dress – Vero Moda /  Jacket – Blanco /  Shoes – Aldo

2 Responses to “mint”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.