Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
20:17 | March 28, 2012

story

Uncategorized

 

Efter heldagen på Åhléns så mötte jag upp syrran för lite kvallitetstid. Collacen hade anordnat ett jättetrevligt event på Story Hotel, och efter det gick vi vidare till Scandic Grand Central för oliver och skitsnack. Så sjukt mysigt! Blev dock en väldigt tidig hemgång då min näsa kändes som två storlekar större och oliverna knappt gick att svälja. Förkylningen är total och nu sitter jag hemma och knarkar C-vitamin och nässpray. Kram

 

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.