Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
10:40 | February 22, 2012

eyelashes

Uncategorized

Tog en bild på mina fransar igår. Så här ser dom ut när jag böjer dom (självklart innan) och målar (bara ett få lager) med Max Factor 2000 Calorie Mascara. Jag gillar att man får känslan av att de blir fler och längre. Nu har jag rätt så bra längd på mina fransar, men volymen måste jag jobba med. Just 2000 Calorie från Max Factor har jag använt sedan jag gick i typ 7an och Mamma lät mig låna hennes. Jag har även gjort en suddig kajal-vinge på ögonlocket och struntat i underfransarna, för att få en mer “vaken” blick. Har ni nå tips och just ögonmake? Några bra bloggar?

– English – This is my eyes yesterday, I use Max Factor 2000 Calorie Mascara for more volume. Just use the eyelash curler before.

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.