Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
13:21 | February 20, 2012

Well hello

Uncategorized

Nä alltså jag har ju inga ursäkter. Jag är ju bara så urusel på bloggish-biten. Hur mår ni? Jag mår prima. Började träna (igen) i lördags, så jag kör på invalido-stylen i dag. Sån fruktansvärd träningsvärk. MEN, jag ska till gymmet ikväll igen.

Bjuckar på en lättklädd (haha humor) bild bara för att jag varit så kass på att blogga. Den är för Guess – Sweden tagen av Bingo.

 

10 Responses to “Well hello”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.