Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
15:45 | December 22, 2011

tom binns – safety pin necklace

Uncategorized

Jag skulle inte ha något emot att ha ett riktigt maffigt halsband på Nyår. Antingen det eller ett par fetingar i öronen. Här är en favorit med säkerhetsnålar från Tom Binns. Plånboken sviker dock, men jag hittade en sida där dom tipsar om hur man kan göra sin egna variant. HÄR hittar ni den.

Candice Swanepoel in Harper’s Bazaar Turkey January 2012

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.