Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
16:13 | November 21, 2011

vogue uk dec

Uncategorized

Gisele är ju inte helt fel här. Gillar omslaget för brittiska Vogue’s decembernummer. Och det första jag la märket till var klackarna. Satte i halsen. Hare bra kära vänner, nu ska jag gå och sälja hela mitt liv, så jag kan införskaffa mig dessa… Christian Louboutin höst/Vinter- 11-12 såklart! Herrå!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.