Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
13:14 | October 28, 2011

noalcohol?

Uncategorized

Nu har jag börjat styrketräna på riktigt för första gången i mitt liv. Jag har aldrig känt sån här smärta!! Jag ser ut som en robot, jag går som en robot. AJ!! Den här träningsvärken är inte nådig. Jag vill verkligen börja få lite muskler på den här taniga kroppen jag bär på. Jag vet att jag måste köra på lite diet för att hjälpa till att få musklerna att växa, men problemet är att jag är så liten i maten. Don’t get me wrong, jag äter precis allt, men jag blir mätt så fort. Och jag är rädd att jag ska tappa för mycket vikt… Största problemet för mig blir nog alkoholen (!!!) Jag vet, låter helt stört, men jag ÄLSKAR alkohol… Vin, ÖL, goda drinkar. Å vad synd att det ska förstöra och bryta ner dom små myr-musklerna jag försöker pumpa upp (nu snackar vi 1 kilos hantlar max, mer pallas inte). Hur är det med det där egentligen? Är alkohol verkligen så bajs? Vet ni någonting om det? Behöver lite tips här faktiskt!!

English – Okey, so, I just recently started to go to the gym. I walk like a robot, OUCH!! This soreness is killing me. I really wanna get me some muscles on this skinny body of mine. I know I have to do some diets to help building the muscles, but the problem is that I eat like a bird. I get full so quickly, and I’m afraid that I’m going to loose some weight. The BIGGEST problem for me, is how I’m going to avoid alcohol (!!!) I know, it sounds completely fucked up, but I love alcohol… Wine, beer, nice drinks. It is such a shame that the alcohol will destroy my tiny-tiny muscles I’m trying to build up… So what’s the deal anyway? Is alcohol really that crappy? Do you know anything about this? I need facts, people!!

To Cloe, this is why I haven’t made you a post about my work out routines. I have never really done any work out in my life. Thank you so so much for your nice and warming words.You are SO CUTE! What do you do to feel healthy? xx

2 Responses to “noalcohol?”

 1. Hallonmamma on

  Det finns ju tyvärr inget spec bra med alkohol… Jag vet exakt vad du menar att tycka om alkhol. Jag behöver några öl i veckan. Det är så sjukt gott.
  Vet inte om du behöver sluta dricka helt och hållet, men minska det kanske. Hah, nu får jag dig som att låta som en alkoholist. SOrry. Men ett par glas i månaden kan väl inte skada?

  Reply
  • elsaekman on

   @ Hallonmamma, det är ju detta som är problemet. att hitta balansen. Jag går alltid all in, lite ocharmigt om man tänker efter. att inte kunna ha disciplinen att bara ta ETT glas. haha, ja asså alkis kanske var att ta i, men jag förstår ju vad du menar. Kram

   Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.