Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
13:10 | September 29, 2011

idol – ikväll kl. 20.00

Uncategorized

Så går Dounia upp först av alla på scen. Jag kommer att sitta i publiken och rösta som en tok. Kom igen nu folks, så fixar vi in my girl till top 11. När programmet börjar i kväll kl. 20.00 så ringer ni in och röstar till tel 099-414 01, eller smsa DOUNIA till 72400. Kärlek!

 

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.