Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
14:55 | September 8, 2011

torsdag

Uncategorized

Jacket from Zara, shirt from TopShop, sweater from Object and bracelet’s from Marc by Marc Jacobs.

Hej Folks! Vad gillar ni hösten da? Jag ville på riktigt sätta på mig dunjackan och öronmuffarna i morse. Men jag frös röven av mig såhär istället. Vet inte om jag är extra frusen av mig, men jag hackar tänder redan i början av augusti. Jag är såå född i fel land. JÄTTE bloggig bild btw. Bjuckar er på den idag, (på en Tooostaa) Nu ska jag hem. Vill vara hemma hela tiden, så kul med ny lya. Vill lixom inte slita sig. Bara vara hemma och pula med grejer och hänga upp hyllor. Ikväll ska jag tvätta och titta på “halv åtta hos mig”(Bästa, för övrigt!!). Jävligt Skumma people som varit med den här veckan. My gosh! Men Helge Skoog, MY MAN, han gör mina vardagskvällar fulländade!

One Response to “torsdag”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.