Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
7:41 | June 27, 2011

studio jacket

Uncategorized

 

Jag och killen åker till Spanien på söndag. Vi stannar i 3 veckor. Och jag tror att jag kommer att hinna springa några rundor inne på ZARA där. Galet vad jag ska passa på!! Den här jackan är jag riktigt sugen på. Älskar modellen. Perfekt!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.