Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
14:14 | June 23, 2011

nytt

Uncategorized

 

 

Men alltså Ni är ju så fucking underbara att jag nästan blir lite glansig i ögonen. TACK för alla nicea komentarer. Som en godispåse fylld med kärlek. Ni rockar min värld!

Vad ska ni hitta på i morgon da? Jag ska ut till mina päron på vischan. Överkonsumera sill, färskpotatis och bärs på burk! Life is Good! Tänkte visa fyndet jag gjorde inne på Urban Outfitters idag. Den här enkla klänningen från Cheep Monday, 139 spänn på rean. Va inte det bra elleh!! Ska pimpa upp den med nått schysst skärp i morgon.

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.