Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
12:13 | June 6, 2011

manana dress

Uncategorized

Håller på att städa här hemma, ser ut som Bagdad just nu. Efter det ska jag iväg på grillning hemma hos Maja och Marco på Bondegatan. Önskar att jag hade den här Rodebjerklänningen hängandes i garderoben. Skulle vara perfekt att ha på sig idag. Underbar.

Ni hittar den HÄR

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.