MENU
14:02 | June 7, 2017

TORRES

SNAPSHOTS
 – I samarbete med Torres – 

För några helger sedan så åkte vi ett gäng till Barcelona eller rättare sagt Sitges, en bit utanför, tillsammans med Pretto PR och TORRES. Jag fick uppleva min allra första riktiga vinprovning, på Torres magiska vingårdar! Jag älskar vin, men har inte alls så mycket kunskap i det ämnet, så det kändes riktigt fett att få en inblick i den världen. Allt från druvor och vinrankor till själva produktionen. Vi fick till och med blanda ihop vårt egna vin! Vi bodde i ett stort gammalt hus ute på landet, det var så vackert att jag knappt kan förklara, vinet och maten likaså. Favoriter var helt klart Mas La Plana och Gran Coronas. Underbara fyra dagar, ville aldrig att de skulle ta slut! Tack bästa Fredrik för att vi fick följa med, Tack Cimon för bilderna!

One Response to “TORRES”

Leave a Reply

  • (will not be published)