MENU
21:28 | March 26, 2017

SOUND OF UMAMI

EVENT

Förra veckan så lanserade Max sin nya burgare Grand Deluxe Umami som innehåller bla briochebröd, picklad rödlök och en Umamidressing med smak av tryffel och rostad rödlök. Ja men ni förstår ju!! Jag och Andreas fick bjuda några vänner på lanseringseventet för att testa den, samt ett nytt sätt att äta den på, genom att lyssna på musik samtidigt. Forskning visar att ljud påverkar hur vi uppfattar smak, så Max har med hjälp av ljudexperter utvecklat Sounds of Umami, ett slags musikaliskt smakäventyr i ett försök att förhöja smaken av Umamiburgaren med hjälp av ljud. Måste fan säga att det funkade, eller så var jag bara jävligt hungrig haha. Men kul var det! Läs mer om detta HÄR och testa detta ni oxå på närmsta Max-restaurang!

Tack alla som kom! MAD FUN <3

One Response to “SOUND OF UMAMI”

Leave a Reply

  • (will not be published)