MENU
15:03 | February 3, 2017

THE MOST SIMPLE LOOK

STYLE

Enklare än så här blir det inte. Ett par bekväma, alldeles för trasiga jeans, en långärmad bomullströja och sköna sneakers. Jag stylar det med no make-up-look, noll smycken och oborstat beach-hår. Jag kan tycka att den looken är den härligaste som finns.

Top -Samsøe & Samsøe, Jenas – Monki, Sneakers – adidas

One Response to “THE MOST SIMPLE LOOK”

  1. Matilda on

    Elsa! Konstig fråga kanske, och vet inte om det går att fixa. Men din blogg är ju uppbyggd på ett sätt som gör att man måste klicka sig in på inlägget för att läsa det. Det är ju vådligt snyggt, men jag undrar om det på något vis finns alternativet för mig att läsa bloggen “rullande”? Alltså att inläggen kommer efter varandra och det enda jag behöver är att bläddra. Hade gärna velat kunna ha det alternativet om jag missat fler än ett inlägg 🙂 Hoppas du fattar!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)