MENU
20:48 | October 18, 2016

STICKAT

STYLE
lalaLA

Knit – lala Berlin, Sunnies – ace & tate

Jag tror inte att ni förstår hur mycket jag älskar stickat!! I alla former. Och färger, mönster, storlekar, ja allt! Den här är från ett utav mina favoritmärken lala Berlin. Den påminner faktiskt om en tröja jag hade som barn, vilken jag tycker är extra härligt. Det känns som att många ser stickat som något man ba har på sig för att hålla sig varm, och endast därför. Men jag ser det som ett plagg man har när man ska på fest lika mkt som spets i såfall! Btw ser ni hur mycket min hy glowar!? Då har jag knappt nå smink på mig här, utan har faktiskt börjat ta hand om min hud som ni vet, och den blir ba bättre och bättre (peppar peppar). Ska visa er om några dagar vad jag börjat med!

2 Responses to “STICKAT”

Leave a Reply

  • (will not be published)