MENU
0:02 | September 9, 2016

PEACHY

Uncategorized
8S0A6978 8S0A6982 8S0A70008S0A7023 8S0A7035

Sweater – Karl Lagerfeld, Skirt – Bik Bok by Elsa Ekman HERE, Bag – SALAR, Shoes – Asos

Shit.. Jag ska upp om några timmar, men kan inte bestämma mig för om jag ska hålla mig vaken eller inte. Man vill ju ba slagga hela resan, så smartast är ju att inte gå och lägga sig. Men så vet man att när klockan är 02.30 så blir det skiiiiit svårt. Så blir det två timmars sömn, vilket är värre. Så jag tänkte sitta här hela natten och skriva och skriva utan något slut. kul va! Fan vad mycket “så” jag skrivit btw. Det blir lätt SÅ, hehe.
Näää, jag vet! Ska kolla på Narcos som äntligen langade en andra säsong!
Nästa gång ni hör från mig här på bloggen så är det från NY. Innan dess så lär det väl vara på snapshat, från Arlanda… @elsaekman. PUSS

Foto – Världens bästa Rasmus Lindahl

3 Responses to “PEACHY”

Leave a Reply

  • (will not be published)