MENU
16:12 | August 26, 2016

HONOR 8 LAUNGE

EVENT
huw1_8250452 huw2huw6_8250304 (1) huw3 huw4 huw5 huw7 huw8_8250281

Igår var jag på ett supernajs event som Huawei bjöd på, för att presentera och fira deras nya mobil Honor 8 (Se länk).
Hela eventet startade på Skeppsbron där vi klev ombord på en militärbåt som tog oss till Vaxholms Kastell där Huawei styrt upp aktiviteter (bland annat Segway, hahah kolla vad söt Julian är, ni får ingen bild på mig!!), middag och Tove Styrke-spelning! Honor 8 har bland annat en dubbelkamera med en RGB och en monokrom sensor som fångar upp mer ljus, färg, detaljer som ger ett mycket bättre resultat. En kille från Huawei kom fram till mig när jag stod och skulle ta en selfie (hehe jepp) och frågade om vi kunde jämföra, så vi tog två exakt lika dana selfies ihop, en med min mobil och en med hans Honor 8, fet skillnad faktiskt, så jag kanske borde tänka om lite. Kul att se verkligen! Tusen Tack Huawei för ett grymt event!!

– I samarbete med Huawei –

One Response to “HONOR 8 LAUNGE”

Leave a Reply

  • (will not be published)