MENU
10:46 | July 22, 2016

BIKBOK x ELSA EKMAN CAMPAIGN FILM

Uncategorized

[youtube width=”1000″ height=”500″]https://www.youtube.com/watch?v=FAacQVB3nsY[/youtube]

Här är kampanjfilmen för min BikBok-kollektion som landar i butik och online den 25e augusti! Visst är filmen fantastisk!? Jävla Geni Rami! Och Geni Venedig för att du är så vacker! Detta är första gången som jag visar er hur hela kollektionen ser ut, vad tycker ni? Ska bli så spännande att få höra era tankar <3 Kram

10 Responses to “BIKBOK x ELSA EKMAN CAMPAIGN FILM”

  1. gianna on

    WOW!!!! all i can say is wow! EVERTHING in this movie is perfect. you, the clothes, the scenario and location. I can not wait to see the whole collection in photos a bit longer to see every detail of the pieces . you again did an fucking amazing job!!!! <3

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)