MENU
12:45 | July 21, 2016

FORBIDDEN COMBO

Uncategorized
8S0A36218S0A36768S0A36408S0A36728S0A3615

Dress & Sunnies – Gina Tricot, Bag – Coca Cola, Shoes – Converse

Lilla jag igår. Jag älskar att bära färgkombinationer som man lärde sig var förbjudet som liten, tex, röd, orange och rosa. Det går väl fan visst asbra ihop?! I väskan ligger en handduk, bikini, tidningar och sånt shit som man behöver en eftermiddag i parken. Spenderade flera timmar i solen tillsammans med tjejerna. Så underbart!

Foto – Rasmus Lindahl 

5 Responses to “FORBIDDEN COMBO”

 1. gianna on

  hahaha when i read the caption i thought you were talkin about the combination of a satin dress with BLACK converse ;))) and then i read the text and i was like oh…she was talking about her rosa sunnies and the red bag combined with the orange dress. i guess you went all in with this outfit and i still love it. i think i would have combined it with white sneakers BUT i am not such a rock star like you, you rocked it. also the glasses of the sunnies are orange so they actually matched the dress amazingly well although the frame is rosa ;)) <3

  Reply
 2. Joanna on

  Men gaaah älskar klänningen! Hittar den inte på deras hemsida, är den gammal? Eller letar jag som en kratta?
  Mvh Joanna

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)