MENU
11:56 | July 19, 2016

MY HAIR INSPO

BEAUTY N STUFF
mittnyahair

Här ser ni mina tankar och ideér för mitt nya hår. Jag är så jävla trött på hur jag ser ut just nu och är så sugen på att klippa page och färga in lite mysiga färger. Hej regnbåge! Jag har tänkt på detta i några veckor nu, men har ett modelljobb snart, så får inte göra det än… Pastell är något som jag trivs i, men jag kan tycka att neon oxå är fett. Vi får se! Snaaaart!!

4 Responses to “MY HAIR INSPO”

 1. gianna on

  oh yeeeeees. now during summer and all the festivals its the perfect time for such crazy fun colors. i think it will look soo stunning. if i am not mistaken you had pastel pink in your hair in the past, right? will look amazing <3

  Reply
  • elsa ekman on

   Iknooooow, I really want to have some new before Way out West!! Yes I did, like 3 years ago, you remember everything, as always!! <3

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)