MENU
10:05 | June 21, 2016

GUESS WHAT!!!

Uncategorized
eebb

 

ÄNTLIGEN, så får jag berätta för er att jag skapat en andra kollektion för BikBok!!! Jag är så jävla hype just nu att jag mår illa nästan, haha!! Här ser ni första bilden (blanda alltså INTE ihop detta med bilderna som är ute i butik just nu för BikBok’s festivalkampanj, där jag endast är modell). Jag har fått skapa en höstkollektion som landar i butik den 25e augusti och jag hoppas att ni kommer att gilla den. Jag vill gråta av lycka!! <3 <3 <3

5 Responses to “GUESS WHAT!!!”

 1. Sandra on

  Assååå åhhhh !!!! Gud va kul, stort grattis till dig, du är så grym ⭐️ Längtar till fantastisk shopping ❤️❤️❤️

  Reply
 2. gianna on

  whaaattt????? wohoooooo!!!!!!!!!!!! well that came unexpected!!! soo freaking cool. i loved your first collection so i really cant wait to see what you did this time. how many pieces does your collection has?? aahh man, you can be SO proud of yourself. such a freaking cool thing to do. <3 <3 <3 <3

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)