MENU
9:25 | June 15, 2016

WEDNESDAY

Uncategorized
army2 army3

Jacket – Scotch and Soda, Jeans – River Island, Sneakers – Nike, Bag – & other stories

Det känns så skönt att jag äntligen har kommit igång med min konst! Jag vill göra så mycket att min skalle typ exploderar! Jag vill verkligen skapa, det är det jag vill syssla med i livet. Det är en del av mig och jag är så tacksam att mina nära alltid har trott på mig! Nu ska jag faktiskt hem till Rami som ska bjucka på frulle och han vill att jag ska måla en vägg i hans kök, får se hur det går haha. Xx

Photo – Emil Jarengrim

2 Responses to “WEDNESDAY”

  1. gianna on

    you are soo freaking amazing. i am gushing over your art work. i cant wait till i see the finished paintings…you have to show us on your snapchat :)))) <3

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)