MENU
11:32 | June 11, 2016

IT’S A WRAP

Uncategorized
etoall

Jacket & Sneakers – adidas, Hoodie – G-Star Raw, Jeans – River Island

Plåtningen igår gick skitbra! Det är alltid kul att jobba med Etoall som är med på bilden. Han är verkligen ett geni och får alla framför kameran att flippa ur, på ett bra sätt. Såatteee han fick va med på en outfitbild. Skorna jag har på mig är btw bland det skönaste jag haft, någonsin. Det är som att ha på sig ett par strumpor!
Nu ska jag dra in till söder och möta upp Rami och kolla runt bland secondhandbutiker. Sen tänkte jag dra ut på landet till mina päron och dricka vin. Xx

 

5 Responses to “IT’S A WRAP”

  1. gianna on

    SOOO cool. i remember the pics with kenza and chris 🙂 so i cant wait for these photos, i think they gonna be at least as dope as the others <3

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)