MENU
8:07 | May 19, 2016

WHY NOT

Uncategorized
_R4A7484 _R4A7467 _R4A7471 _R4A7483

 

Dress – NA-KD, Shoes – Nilson, Sunnies – Monki (Old)

Jepp… nyanser av orange/rostrött! Älskar den känslan!

9 Responses to “WHY NOT”

 1. Malin on

  Snälla rara, skulle du kunna posta en outfit med klänningen öppen? Jag ska på bröllop i sommar och kommer då vara höggravid. Är så sugen på att använda klänningen som kimono med en tight klänning under.. Skulle det funka tror du, eller gör sig klänningen bäst “stängd”? Tacksam för svar!

  Reply
  • elsa ekman on

   Hej!! Ååå haha jag tog ingen bild på den öppen, för jag var typ naken under. MEN jag VET att den är fin med en klänning under, för det är så jag kommer att bära den, det här som på bilden är alldeles too risky! Jag kan tycka att den är jättefin med ett par kostymbyxor och linne under. Men som i ditt fall, skulle en preggo-mage och en klänning vara jättefint under denna!!! kram <3

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)