MENU
22:33 | May 10, 2016

3D-DENIM – 5620 ELWOOD

Uncategorized
andreas_elsa_gstar_3 andreas_elsa_gstar_4 andreas_elsa_gstar_1 andreas_elsa_gstar_2

 

Jag är alltid på jakt efter de perfekta boyfriend-jeansen och de här från G-Star RAW är geni! G-Star 5620 Elwood använder sig av konstruktionsmetod 3D Denim som gör att de känns såå sköna att bära och röra sig i. Även de tighta modellerna har samma effekt! G-Star RAW firar ju 20-årsjubileum av deras ikon #GstarElwood så under varje månad hela året släpps en ny version av jeansen. I samarbete med G-Star.

____________________

I am always in search for the perfect boyfriend jeans and these ones from G-Star RAW is just genius! G-Star 5620 Elwood is using the construction method 3D Denim which makes them sooo comfortable to wear and to move in. Also the tighter fits have the same construction! Since G-Star RAW is celebrating the 20th anniversary of the G-Star Elwood they are releasing a new version of these jeans every month. In collaboration with G-Star.

– Photo Rasmus Lindahl –

Leave a Reply

  • (will not be published)