MENU
18:29 | March 22, 2016

“DO YOU REALLY WANT ME”

Uncategorized
8S0A2042

 

Bomber – Junkyard, Polo – Caroline Kummelstedt

Jag tror inte riktigt att ni förståååår hur mycket jag ville ha en sån här bombarjacka när jag var bebek! Året var typ 95, jag var 9 år och Robyn’s album “Robyn is here” exploderade ur min och brorsans bergsprängare. Kul att jag gillar samma grejer året jag fyller 30!

_____________________________

I don’t think you understaaand how much I wanted this kind of bomber jacket when I was a little gurl! The year was 95 I think, I was 9 years old and Robyn’s album “Robyn is here” exploded out of me and my brother’s boom box. Kind of cool that I like the same stuff the year I’m turning 30!

Photo – Rasmus Lindahl

One Response to ““DO YOU REALLY WANT ME””

  1. ISA on

    haha åh vi är nog samma generation för det första jag tänkte på när jag såg rubriken var Robyn och hur COOOL hon var i sin frisyr!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)