MENU
13:26 | January 27, 2016

FLAMSA

Uncategorized
tisd1

 

Blous – Hunkydory, Pants – NA-KD, Bag – Zadig & Voltaire

Igår (innan vi åkte till en middag på SPALT PR som jag kommer att visa er bilder från snart) träffade jag upp Nadia, Tahira och Sara  tog en öl på Urban Deli. SÅ mysigt! Vi satt där och snackade äkta tjejsnack, så som ett tjejsnack ska gå till! Jag tycker lixom att det faktiskt får bli lite flamsigt. Så att man nästan får hyscha sig själv ibland. Jag pallar inte med människor som skäms eller håller emot för att man sitter ute bland folk. Slappna av lite va fan. Okej jag och mina vänner är ju inte som vi var på högstadiet, då sket man ju fullständigt i folk på tunnelbanan och vi kunde göra kaos vart som helst, nu är man såklart mognare och visar respekt, men jag tror inte att man ska tappa det där härliga flamset. Vi i Sverige är så sämst på spontant flams. Bara att åka buss i LA jämfört med Sverige är ju heeeelt olika. Där pratar man med allt och alla! Här ska man helst viska… Jag tycker inte att det är något fel på att vara tyst, men jag tycker samtidigt inte heller att det är fel på att vara högljudd. Fett stel bild mitt i detta samtalsämne, haha. Ni måste ju tro att jag är den gråaste lilla musen med tanke på mina outfitbilder…Vad tycker ni? Är ni fortfarande flamsiga av er, eller tycker ni att det är skämmigt?

4 Responses to “FLAMSA”

Leave a Reply

  • (will not be published)