MENU
16:01 | January 21, 2016

SUNNY JAN

Uncategorized
lindextop2lindextop4lindextop3lindextop1

 

Top – Lindex, Jeans – Monki, Shoes – TopShop/Nelly.com, Belt – Mulberry (Dad’s old)

Okej ni fattar att jag frös ihjäl här va.. Men jag pallanteee fota av jackor hela tiden, tar ju upp hela bilden och ni har sett mina jackor nu, såh, för er skull alltså!
Började dagen med ett möte med Rami, diskuterar framtid, jobb och annat kuvlt så där. Nu sitter jag på min favoritplats att jobba på, nämligen Nobis Hotell. Att sitta i deras lounge med datorn och en kopp te är sååå jävla mkt trevligare än en smockat café. Plus att personalen är så sjukt mysiga. Hade ett möte här nyss ang ett roligt samarbete, vilket kommer ta mig till Bangkok i några dagar i mars, förhoppningsvis. Det skulle vara såå kul, har aldrig varit där. Snart kommer Myggan hit oxå, så ska vi styra upp roligheter inom klubbstockholm i vår. Tusen bollar i luften… Bless Xx

4 Responses to “SUNNY JAN”

Leave a Reply

  • (will not be published)