MENU
19:49 | December 21, 2015

SUN SUN

Uncategorized
PC104470 PC104473 PC104479 PC104484

 

Dress NA-KD, Shoes GANT, Sunnies Punktshop

Bilder från sista dagen i Costa Rica. Åhh, alltså längtar ju tillbaka till värmen!! Det är så mycket mer befriande att ba slänga på sig ett plagg så är man klar! Men jag ska hålla käften för om några veckor drar jag till LA i några dagar. Hoppas på sol där, så jag kan få vara hippie och glad i värmen.

2 Responses to “SUN SUN”

  1. gianna on

    neeeeeeeeeeeeeeeeeeej, det är inte ok. los fucking angeles….my home, my paradise, my life. neeeej vad fan….jag gå och gråta nu…you are lucky dont you complain about the spring weather that is currently everywhere…winter didnt even arrive. ok enough with the rant and rave at you buuuuut………..faaaaannnnn
    🙁 😉 <3

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)