MENU
5:31 | November 29, 2015

ON THE RUN

Uncategorized
Elsa_wall_2

 

Bomber Aéryne Paris (Vintage), Jeans Crocker, Scarf YSL, Shoes Zalando

Eftersom att jag är på resande fot nu (sitter på ett plan just nu förmodligen) och det lär dröja ett par dar innan internet och sånt är uppstyrt, så har jag förberett några poster med lite looks från veckan som varit. Jag hoppas att ni alla mår bra och jag önskar er en fantastisk första advent <3

Foto Rasmus Lindahl

4 Responses to “ON THE RUN”

  1. Syrran on

    Sitter och myser med ett glas rött på svärisarnas middag, och tänker på dig, förmodligen framme sen ett tag och förhoppningsvis helt underbart överlycklig av solen, färgerna, vågorna och lugnet. Älskar dig! Ta hand om dig, ha så jävulskt kul, krama om Rami och var försiktig!!! Puss storasyster

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)