MENU
11:26 | September 26, 2015

SATURDAY

Uncategorized
P9253056P9253049P9253059

 

Top Bik Bok, Jeans River Island, Shoes Din Sko

Jag vill gå 70-tal all the way med håret i höst! Tack världens bästa Emma på Pipersgatan 30 för att du alltid alltid gör mig så fin i håret igår! Efter hår-makeovern så drog vi vidare på Opera på Slottet vilket var en upplevelse! Avslutade med några drinkar på Lydmars Hotell. Var hemma relativt tidigt, vilket är skönt för nu måste jag iväg på ett möte, sen ska vi fira min moster ikväll! Så härlig helg! Hoppas ni mår fantastiskt! Xx

2 Responses to “SATURDAY”

  1. gianna on

    i told you i wont be able to stop telling you and you told me that i also never ever should stop so here we go again: elsa you ruin my life with your flawless perfect beautiful face!!!!!!!!!! you are magic. so so so beautiful (inside and out!!!!) <3 <3 <3

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)