MENU
16:05 | September 25, 2015

REKORD! SISTA PUSHEN NU

Uncategorized
elsaochkim

HÖRRNI!!!! GISSA VAD! Vi har nu slagit rekord med #återwinwin, då vi redan samlat in över 50 ton kläder (Förra året samlade återwin-win in 46 ton) och det här är med stor sannolikhet den mest lyckade klädinsamling Stadsmissionen varit inbladade i på över tio år. Jag blir heeeelt varm i kroppen! Fyfan vad ni är bra! Nu vill jag pusha sista gången inför helgen, för ni har till nu på söndag den 27e september på er att lämna in kläder ni inte längre behöver och där med hjälpa Stadsmissionen med deras arbete för människor som lever i utsatthet. Kom igen älskade ni, hjälp till ni med! Information om vilka handelsplatser runt om i Sverige som är med i denna kampanj hittar ni HÄR!

 

2 Responses to “REKORD! SISTA PUSHEN NU”

Leave a Reply

  • (will not be published)