MENU
15:18 | September 22, 2015

MUSIK PÅ SLOTTET

Uncategorized
musikpåslottet2 musikpåslottet1

På fredagkväll ska jag för första gången gå på Opera! Jag har pratat om att göra det i flera år men det har aldrig blivit av. Varför är det så när det kommer till kulturella grejer?! Fan, nu ska jag ändra på mig! Musik på Slottet är tydligen en utav Sveriges äldsta musikfestivaler och håller till inne i dom vackra salarna, bara en sån grej känns så jävla maffigt!
Det roliga med operan är att de har satt ihop modeskaparen Wilhja med Musik på Slottet. Hon har fått i uppgift att designa en exklusiv kollektion för operan. Med Inspiration från framtid, fantasi och rokoko för hon oss in i en labyrint fylld av skönhet och sitt alldeles egna formspråk (tro mig, jag har testat en klänning som hon designat, det VAR ett konstverk som vägde mer än mig själv). Operan jag ska se är den avslutande Mozartoperan Lucio Silla som aldrig tidigare satts upp i Sverige och nu är jag så taggad! Lite pirrig nästan! Info och biljetter finns på musikpaslottet.se

Leave a Reply

  • (will not be published)