MENU
15:42 | August 29, 2015

SATURDAY

Uncategorized
_DSC5314_DSC5353_DSC5294_DSC5342_DSC5339_DSC5317_DSC5299

 

Shirt Gina Tricot, Pants River Island, Denim Jacket Vintage, Shoes Ecco, Bag ADAX

Okej ignorera mina slitna toppar MEN KOLLA VAD LÅNGT MITT HÅR BLIVIT!!! Haha, vaaa, trodde man aldrig. Ska preppa det med Olaplex nu, så jag får behålla skiten oxå. Bilderna är tagna i gamla stan, när jag var där och hämtade upp min outfit till Guldknappen som drar igång om några timmar. Så typiskt mig, sitter och chillar i soffan lixom. Palla stressa inför galan… PLUS att jag ska ha hatt på mig, så behöver ju fan inte ens fixa håret, geni ju! Följ med på Snap vettjaaaa.

Foto – Next Flash

8 Responses to “SATURDAY”

  1. gianna on

    sick cool outfit!!!! completely into it and i guess its pretty comfy as well. nothing better then look good and having it comfortable at the same time right?! 🙂 <3

    btw your hat you wear today is the BOMB, cant wait to see your whole outfit from tonight a lil better here on the blog. have fun <3

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)