MENU
11:32 | August 26, 2015

MODEVECKAN DAG 2

Uncategorized

_V5C2523web halvkropp

Shirt Lindex, Skirt Zalando (Dorothy Perkins HERE), Bag Zalando (DAY Birger et Mikkelsen HERE), Boots Zalando (L’Autre Chose HERE), Sunnies Monki

Så kär i mocka just nu! Som många andra. Det ger en mer dramatisk känsla på något sätt. Älskar mixen mellan brunt och blått, den blir så konstigt kvinnlig. Haha, jag ska verkligen inte skriva om vad mode är för mig, för jag kan ju för fan inte förklara på något bra sätt. Blir ba fett flummigt. Stil är något jag brinner för, då jag är nyfiken och alltid glad i att mixa och klura ut vad jag tycker är snyggt just för dagen. Men att skriva och förklara är inte min starka sida, så ni får ta mig för den jag är. Vet att ni gör det, men ville bara förklara läget. Så, Mocka, big lajjjjk.

Foto – Stockholm Streetstyle

2 Responses to “MODEVECKAN DAG 2”

Leave a Reply

  • (will not be published)